Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Flammkuchenteig
- 100 g Wasser, kalt
- 1 Eidotter
- ½ TL Salz
- 200 g Weizenmehl, glatt
- 20 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- 1 Zweiglein Rosmarin, frisch, Nadeln abgezupft
- 5 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 2 rote Zwiebeln
- 150 g Hokkaidokürbisfleisch
- 1 Birne
- 1 Radicchio, klein
- 2 EL Olivenöl (20 g)
- 1 TL Rohrohrzucker
- 1 TL Salz
- 100 g Sauerrahm
- 100 g Crème fraîche
- 1 Eidotter
- 100 g geräucherter Schinken, in Scheiben
-
100
g Ziegenfrischkäse, in Scheiben
nebo 100 g geriebener Käse (z. B. Pizzakäse)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2414 kJ / 577 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 792 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotkrautsalat mit knusprigem Feta und Kräuterpesto
40min
Flaumiger Lauchkuchen
2 godz.
Zucchinipuffer mit Avocadocreme und Joghurtdip
50min
Kürbis-Flammkuchen mit Apfel-Kräuter-Hack
1h 30min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1 godz.
Kürbislasagne
1h 40min
Kürbis-Lasagne
1h 45min
Kürbis-Pizza
1 godz.
Kürbis-Pizza
1 godz.
Bunte Ofen-Tortilla
1h 10min
Rotkrautstrudel
1h 10min
Vegetarisch gefüllte Hokkaidos aus dem Ofen
1h 5 min