
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Weckerl und Marinieren des Schweinslungenbratens
- 250 g Wasser
-
20
g frische Germ
nebo 5 g Trockengerm - 430 g Weizenmehl, glatt und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 2 - 3 TL Salz nach Geschmack
- 480 g Schweinslungenbraten
- ½ - 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen nach Geschmack
- 20 g Dijonsenf
-
80
g dunkles Bier
nebo 80 g Whisky (z.B. Jim Beam Honey) - 800 - 1000 g Pommes Frites, TK (siehe Tipp)
Füllung
- 50 g Olivenöl
- 4 Knoblauchzehen
- 280 g Zwiebeln in Scheiben (3 mm)
- 30 g Sojasauce
- Senf zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 703 kcal / 2942 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 98 g
- Vláknina
- 7 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 1853 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polo Nero
50min
Kaffeekrapferl
2hod.
Menü: Faschierte-Bällchen mit Rahmsauce und Erdäpfel-Kürbisgratin; Zwetschkenkuchen
1hod. 20min
Windringerl
3hod.
Menü: Paprikahendl mit Reis; Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
1hod. 5min
Faschierte Bällchen in Tomatensauce zu Nudeln
45min
Pizza Margherita
1hod. 35min
Marinierte Hendlfilets in BBQ-Sauce
4hod.
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45min
Bunte Donuts
2hod. 40min
Jägersauce mit Knödel
50min
Rahmkipferl mit Marmeladefüllung
35min