Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Weckerl und Marinieren des Schweinslungenbratens
- 250 g Wasser
-
20
g frische Germ
nebo 5 g Trockengerm - 430 g Weizenmehl, glatt, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 2 - 3 TL Salz, nach Geschmack
- 480 g Schweinslungenbraten
- ½ - 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- 20 g Dijonsenf
-
80
g dunkles Bier
nebo 80 g Whisky (z.B. Jim Beam Honey) - 800 - 1000 g Pommes Frites, TK, (siehe Tipp)
Füllung
- 50 g Olivenöl
- 4 Knoblauchzehen
- 280 g Zwiebeln, in Scheiben (3 mm)
- 30 g Sojasauce
- Senf zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2942 kJ / 703 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 98 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 1853 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Germstrudel mit Walnussfüllung
2h 30min
Fleischstrudel für Suppe
40min
Marinierte Hendlfilets in BBQ-Sauce
4h
Budapester Wurstsalat
20min
Schnittlauchsauce
10min
Knoblauch-Kartoffel-Puffer
45min
Schweinsrollbraten italienischer Art (Porchetta) mit überbackenen Gemüse
2h 45min
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35min
Gegrillter Fisch und Gemüse
1h 15min
Gegrillte Burger mit Erdäpfel und Knoblauchmayonnaise
1h 40min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1h
Schweinslungenbraten in Senfmarinade mit Petersil-Erdäpfeln
8h