Schweinslungenbraten im Weckerl

Schweinslungenbraten im Weckerl

4.7 10 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 45min.
6 Stück

Suroviny

Weckerl und Marinieren des Schweinslungenbratens
  • Wasser
    250 g
  • frische Germ
    20 g
    5 g Trockengerm
  • Weizenmehl, glatt und etwas mehr für die Arbeitsfläche
    430 g
  • Salz nach Geschmack
    2 - 3 TL
  • Schweinslungenbraten
    480 g
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen nach Geschmack
    ½ - 1 TL
  • Dijonsenf
    20 g
  • dunkles Bier
    80 g
    80 g Whisky, (z.B. Jim Beam Honey)
  • Pommes Frites, TK (siehe Tipp)
    800 - 1000 g
Füllung
  • Olivenöl
    50 g
  • Knoblauchzehen
    4
  • Zwiebeln in Scheiben (3 mm)
    280 g
  • Sojasauce
    30 g
  • Senf zum Servieren

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Sodík 1853 mg
Protein 32 g
Kalorie 2942 kJ / 703 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 7 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 98 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...