Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g vinho branco seco
- 150 g água
- 15 g filetes de anchova, em óleo ( 6 filetes aprox.)
- 15 g salsa
- 1 c. sopa de alcaparras em conserva escorridas
- 2 dentes de alho
- 10 g sumo de limão
- 10 g azeite, mais 1-2 c. de sopa p/ pincelar
- 1 c. chá de mostarda
- 2 - 3 pitadas de pimenta
-
1000 - 1200
g pá de borrego s/ osso cortada em lençol p/ rechear
nebo 1000 - 1200 g perna de borrego s/ osso cortada em lençol p/ rechear
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2334.9 kJ / 558.1 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 44.7 g
- Nasycený tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 250.3 mg
Alternativní recepty
Tortilha de batata a vapor - TM6
45 min
Arroz no forno com maçã ralada - TM6
50min
Tarte de arroz, ervilhas e presunto
1óra 15p
Focaccia integral com cebola e pimento - TM6
Žádné hodnocení
Empadão de atum
1óra 10p
Mousse de maracujá com chocolate
45 min
Bolo de ginguba
1óra
Lasanha de sobras de pão
1óra 45p
Tarte tatin de marmelos
1h 20min
Piza com base de couve-flor
Žádné hodnocení
Bolo de chocolate cozido duas vezes
1óra 15p
Pudim de leite
55min