Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Manteiga q.b. p/ untar
- 15 g salsa
- 200 g queijo flamengo
- 1000 g água
- 2 c. chá de sal
- 250 g massa tipo cristas
- 35 g azeite
- 200 g ervilhas descongeladas
- 150 g milho cozido escorrido
-
100
g tomate-cereja cortado em metades
nebo 50 g tomate seco, em óleo cortado em metades - 4 ovos
- 100 g leite
- 20 g amido de milho
- 1 pitada de pimenta
- 2 gemas de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2890.1 kJ / 690.7 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Sacharidy
- 68.6 g
- Tuk
- 31.7 g
- Nasycený tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 1678.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
"Bacalhoada" de seitan
1 godz. 20 min
Soja à Florentina
50 min
Empadão de batata e cogumelos
1 godz. 20 min
Empadão de seitan
2h
Lasanha vegetariana
1h 15min
Empadão vegetariano
1h 40min
Tofu à Lagareiro
13 Std.
Gratinado de legumes
1h
Penne com curgete e molho de feijão
35 min
Lasanha de legumes
1h 15min
Chili com soja
55 min
Quiche de legumes com base de azeitona
55 min