
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Manteiga q.b. p/ untar
- 15 g salsa
- 200 g queijo flamengo
- 1000 g água
- 2 c. chá de sal
- 250 g massa tipo cristas
- 35 g azeite
- 200 g ervilhas descongeladas
- 150 g milho cozido escorrido
-
100
g tomate-cereja cortado em metades
nebo 50 g tomate seco, em óleo cortado em metades - 4 ovos
- 100 g leite
- 20 g amido de milho
- 1 pitada de pimenta
- 2 gemas de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 690.7 kcal / 2890.1 kJ
- Protein
- 33.3 g
- Tuk
- 31.7 g
- Sacharidy
- 68.6 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Nasycený tuk
- 13.1 g
- Sodík
- 1678.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi com abóbora e espinafres
1hod. 25min
Empadão vegetariano
1hod. 40min
Penne com brócolos e tomate seco sem glúten
50min
Ratatouille em massa folhada
50min
Gratinado de legumes
1hod.
Empadão de cogumelos e castanhas
1hod. 35min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50min
Penne com legumes no forno
1hod. 5min
Fusilli com legumes e nozes
40min
Massa com brócolos e queijo
50min
Penne com atum e feijão-verde no forno
50min
Feijão e abóbora com natas e coentros
1hod.