Zařízení & příslušenství
Tikka-laks med dampede ris.
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portioner
Suroviny
-
vand til dampning1000 g
-
ris, basmati280 g
-
havsalt1 tsk
-
grønne bønner, friske280 g
-
vegetabilsk olie til smøring1 tsk
-
laksefileter, friske, med eller uden skind ca. 1,5 cm tyk (500 g)4
-
tikka karry pasta8 tsk
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
37 g
Kalorie
2427 kJ /
580 kcal
Tuk
21 g
Sacharidy
60 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Smagen af Indien
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Stegte nudler med rejer
Žádné hodnocení
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1hod. 15min.
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Havbras med krydderolie
Žádné hodnocení
Laks med grøntsagssovs
Žádné hodnocení
Burger af havtaske og laks
Žádné hodnocení
Fiskeburger
Žádné hodnocení
Laks med aromaer ved 50°C
Žádné hodnocení