Tikka-laks med dampede ris.

Tikka-laks med dampede ris.

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portioner

Suroviny

  • vand til dampning
    1000 g
  • ris, basmati
    280 g
  • havsalt
    1 tsk
  • grønne bønner, friske
    280 g
  • vegetabilsk olie til smøring
    1 tsk
  • laksefileter, friske, med eller uden skind ca. 1,5 cm tyk (500 g)
    4
  • tikka karry pasta
    8 tsk

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 37 g
Kalorie 2427 kJ / 580 kcal
Tuk 21 g
Sacharidy 60 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše