Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Rotkohl, in Stücken
- 200 g Radicchio, in Stücken
-
100
g Radicchio di Treviso, in Stücken
nebo 100 g Radicchio, in Stücken - 150 g Apfel, rotschalig, in Spalten
- 100 g Radieschen, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
- 80 g Schalotten
- 150 g Rote Bete, gekocht
-
300
g Blutorangen (2-3 Stück)
nebo 300 g Rote Grapefruit (1-2 Stück) - 200 g Joghurt, 10% Fett
- 80 g Himbeeressig
- 2 TL Salz
- 1 - 2 TL Pfeffer
- 2 TL 5-Gewürze-Pulver
- 3 TL Senf
- 2 TL Honig
-
25
g geröstetes Sesamöl
nebo 25 g Olivenöl - 50 g Pinienkerne, geröstet
- 120 g Tortilla-Chips
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1655 kJ / 396 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 1142 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rucola-Feta-Suppe
35min
Möhren-Fenchel-Salat
30min
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15min
Möhren-Mais-Buns
2h 30min
Galia-Melonen-Bowle mit Minz-Granita
6 Std.
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30min
Rhabarber-Käsekuchen
6 Std.
Geröstete Möhrensuppe mit Petersilienpesto
1h
Rote-Bete-Suppe mit überbackenem Baguette
50min
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1h 15min
Bärlauch-Bulgur-Salat mit Cherry-Tomaten und Feta
1h