Zařízení & příslušenství
泡椒鸡杂
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
水600 克
-
鸡杂 切片400 克
-
料酒30 克
-
油20 克
-
蒜头 切片3 瓣
-
姜 切片10 克
-
泡椒 切段30 克
-
新鲜小米椒 切粒2 支
-
生抽10 克
-
蚝油10 克
-
糖 约¼茶匙1 克
-
新鲜二荆条 切粒50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
245.7 mg
Protein
19.8 g
Kalorie
906.9 kJ /
216.8 kcal
Tuk
10.4 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
2.3 g
Sacharidy
10.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常鸡肉料理
5 recepty/-ů
Čína
Čína