Kompatibilní verze
Ensalada de atún y aguacate con cebollas fermentadas (con cortador)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cebollas fermentadas (al menos dos días antes)
- 300 g de cebolla morada
- 500 g de agua
- 10 g de sal
Ensalada de atún y aguacate
- 1 pepino partido por la mitad a lo largo
- 250 g de atún enlatado en aceite o salmuera, escurrida
- 3 cda de vinagre
- 3 cda de aceite de oliva
- 1 aguacate en dados (aprox. 2-3 cm)
- 2 cdas de semillas de girasol
- 3 cdas de berros
- 3 ramitas de albahaca, solo las hojas
-
3
ramitas de menta fresca, solo las hojas
nebo 3 ramitas de perejil fresco, solo las hojas - 3 g de sal al gusto
- ½ cdita de pimienta negra recién molida al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1362.4 kJ / 325.6 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 1534.1 mg
Alternativní recepty
Ensalada de brócoli, pimiento y manzana
5 Min
Cochinita Pibil Demo
15 Min
Pastel de sushi
1h
Sopa Thenthuk
1h
Demogrupal
1h
Lomo en salsa de cacahuate
15 Min
Carnitas de Marlin
40min
Entomatadas de pollo
40min
Sal de jamaica
1h
Caldo de queso
40min
Ensalada de brócoli y manzana con ternera
25min
Pollo con mole TM6
1h