Zařízení & příslušenství
Banh ran (sesame balls)
Příprava 1hod. 30min.
Celkový 25hod. 30min.
20 portions
Suroviny
Mung bean filling
-
dried split mung beans (yellow)90 g
-
water plus extra for soaking1210 g
-
sugar30 g
-
desiccated coconut50 g
Dough
-
glutinous rice250 g
-
white rice100 g
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
baking powder2 tbsp
-
potato flakes30 g
-
sesame seeds for coating100 g
-
vegetable oil (approx. 750 g), for deep frying
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
129.9 mg
Protein
3.1 g
Kalorie
603.7 kJ /
143.7 kcal
Tuk
6.1 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
18.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51 Std. 50 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Hot and sour soup
55 Min
Pineapple buns
9 Std. 50 Min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 Std. 30 Min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1 Std. 15 Min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30 Min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1 Std. 10 Min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min