Zařízení & příslušenství
Kapr na modro
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů octa
-
1 čajová lžička soli
-
900 - 1200 gramů filetů z kapra, s kůží očištěného s neporušenou kůží
-
120 gramů cibule
-
100 gramů mrkve
-
80 gramů celeru
-
80 gramů pórku
-
5 snítek čerstvé petrželky
-
1100 gramů vody
-
4 kusů černého pepře, celého kuliček
-
4 kusy nového koření
-
1 bobkový list, sušený
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
48.3 g
Kalorie
1547 kJ /
370 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
4.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Štědrý den
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min.
Bramborový salát s červenou řepou
40min.
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2hod.
Kotleta s hříbky a rýží
55min.
Zhnědlá šalotka (250 gramů)
Žádné hodnocení
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1hod. 10min.
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49hod. 5min.
Okurková polévka s krevetovým špízem
35min.
Slaný koláč se zakysanou smetanou a pažitkou
2hod.
Krůtí plátky na houbách
50min.
Bramborovo-zvěřinový guláš
1hod. 25min.
Tagliatelle s restovanými hříbky
1hod.