Kapr na modro
TM5 TM6

Kapr na modro

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 200 gramů octa
  • 1 čajová lžička soli
  • 900 - 1200 gramů filetů z kapra, s kůží, očištěného s neporušenou kůží
  • 120 gramů cibule
  • 100 gramů mrkve
  • 80 gramů celeru
  • 80 gramů pórku
  • 5 snítek čerstvé petrželky
  • 1100 gramů vody
  • 4 kusů černého pepře, celého, kuliček
  • 4 kusy nového koření
  • 1 bobkový list, sušený

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1547 kJ / 370 kcal
Protein
48.3 g
Sacharidy
4.5 g
Tuk
13 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty