
Zařízení & příslušenství
Kapr na modro
Příprava 10min
Celkový 55min
4 porce
Suroviny
-
octa200 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
filetů z kapra, s kůží očištěného s neporušenou kůží900 - 1200 gramů
-
cibule120 gramů
-
mrkve100 gramů
-
celeru80 gramů
-
pórku80 gramů
-
čerstvé petrželky5 snítek
-
vody1100 gramů
-
černého pepře, celého kuliček4 kusů
-
nového koření4 kusy
-
bobkový list, sušený1
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
370 kcal /
1547 kJ
Protein
48.3 g
Tuk
13 g
Sacharidy
4.5 g
Vláknina
2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Štědrý den
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Zeleninová rýže s tofu a edamame
Žádné hodnocení
Zeleninové smoothie
15min
Polévka Bloody Mary
Žádné hodnocení
Pomazánka z lilku
45min
Kotleta s hříbky a rýží
55min
Kapr ve vinné páře
45min
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50min
Lískoořechový meringue dort s banánovo-karamelovým krémem
3hod. 15min
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Žádné hodnocení
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45min
Salát z krabích tyčinek a rýže
40min
Římské gratinované artyčoky
45min