Kapr na modro

Kapr na modro

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 porce

Suroviny

  • 200 gramů octa
  • 1 čajová lžička soli
  • 900 - 1200 gramů filetů z kapra, s kůží očištěného s neporušenou kůží
  • 120 gramů cibule
  • 100 gramů mrkve
  • 80 gramů celeru
  • 80 gramů pórku
  • 5 snítek čerstvé petrželky
  • 1100 gramů vody
  • 4 kusů černého pepře, celého kuliček
  • 4 kusy nového koření
  • 1 bobkový list, sušený

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 48.3 g
Kalorie 1547 kJ / 370 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 4.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...