Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů octa
- 1 čajová lžička soli
- 900 - 1200 gramů filetů z kapra, s kůží, očištěného s neporušenou kůží
- 120 gramů cibule
- 100 gramů mrkve
- 80 gramů celeru
- 80 gramů pórku
- 5 snítek čerstvé petrželky
- 1100 gramů vody
- 4 kusů černého pepře, celého, kuliček
- 4 kusy nového koření
- 1 bobkový list, sušený
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1547 kJ / 370 kcal
- Protein
- 48.3 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Žampióny plněné kysaným zelím
40 Min
Dršťková polévka
1 Std.
Salát z nastrouhané mrkve
Žádné hodnocení
Losos s pórkem a bylinkami
35 dk
Zelné knedlíky
36 min.
Kapr ve vinné páře
45 Min
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Žádné hodnocení
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 Min
Rybí polévka s pórkem
35 dk
Vepřové závitky s rýží
55 Min
Bezvaječné těstoviny
1 godz. 35 min
Anglické kedgeree
45 Min