Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů octa
- 1 čajová lžička soli
- 900 - 1200 gramů filetů z kapra, s kůží, očištěného s neporušenou kůží
- 120 gramů cibule
- 100 gramů mrkve
- 80 gramů celeru
- 80 gramů pórku
- 5 snítek čerstvé petrželky
- 1100 gramů vody
- 4 kusů černého pepře, celého, kuliček
- 4 kusy nového koření
- 1 bobkový list, sušený
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1547 kJ / 370 kcal
- Protein
- 48.3 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Květáková polévka
35min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 分钟
Polévka Bloody Mary
Žádné hodnocení
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5 Min
Žampióny plněné kysaným zelím
40 min
Těstovinový salát s mrkví, jablky a ořechy
40 min
Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře
40 min
Kmínová polévka s bramborami
30 分钟
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40 min
Cizrnová polévka se slaninou
40 min
Polévka z ředkvičkových listů
40 min