
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů octa
- 1 čajová lžička soli
- 900 - 1200 gramů filetů z kapra, s kůží očištěného s neporušenou kůží
- 120 gramů cibule
- 100 gramů mrkve
- 80 gramů celeru
- 80 gramů pórku
- 5 snítek čerstvé petrželky
- 1100 gramů vody
- 4 kusů černého pepře, celého kuliček
- 4 kusy nového koření
- 1 bobkový list, sušený
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 370 kcal / 1547 kJ
- Protein
- 48.3 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1hod. 25min
Cibule plněné šunkou
Žádné hodnocení
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1hod. 15min
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
Žádné hodnocení
Cizrnová polévka se slaninou
40min
Králík na špenátovém lůžku
1hod. 10min
Králík v balíčku s tymiánem
1hod. 30min
Plněné žampióny
1hod. 5min
Losos se špenátem a divokou rýží
1hod. 15min
Čočka na kyselo
2hod. 55min
Kapr vařený v páře
55min
Tatarský biftek
5min