Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 130 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di carote, a pezzi (3 cm)
-
400
g di pomodori a grappolo, a pezzi (3 cm)
nebo 400 g di polpa di pomodoro a pezzi, in scatola -
100
g di zucchine, tagliate in quarti, private dei semi e ridotte a cubetti (1 cm)
nebo 100 g di piselli surgelati (scongelati) - 100 g di acqua
- 250 g di riso Parboiled (tempo di cottura 18-20 minuti)
- 15 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 130 g di fagioli rossi Kidney, in scatola (piccola), sciacquati e scolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 1727.6 kJ / 412.9 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 78.5 g
- Tuk
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti al sugo di pancetta
35 Min
Minestrone con ceci
40 min
Curry di zucca
30 min
Riso al pomodoro e verdure con piselli e mais
35 Min
Insalata di pasta estiva con zucchine
30 min
Curry di zucca
1j
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Žádné hodnocení
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 Min
Pentolata di riso e zucca (2 porzioni)
50 menit
Pasta al forno sprint
55 Min
Torta salata alle verdure (TM6)
25 min
Stufato con patate e champignon
1j