Torta salata ricotta e spinaci

Torta salata ricotta e spinaci

4.7 101 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 2hod.
10 fette

Suroviny

Pasta brisèe
  • di farina tipo 00
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di acqua
    60 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    80 g
  • di acqua
    500 g
  • di spinaci freschi in foglia
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di scalogno a listarelle
    100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di ricotta ben scolata
    100 g
  • uovo
    1

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 232 kcal / 970 kJ
Protein 7.6 g
Tuk 15.2 g
Sacharidy 17.3 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 4 g
Sodík 272 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...