Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 300 g di spinaci freschi in foglia
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di scalogno a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di ricotta, ben scolata
- 1 uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 970 kJ / 232 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 17.3 g
- Tuk
- 15.2 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 272 mg
Alternativní recepty
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1h 30min
Lasagna vegetariana
2h
Quiche di zucca ed erbette
1h 30min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30min
Polpette spinaci e mozzarella
45min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Torta salata svuotafrigo
2h
Torta salata radicchio e robiola
2h 30 min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30min