Torta salata ricotta e spinaci

Torta salata ricotta e spinaci

4.7 138 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
10 fette

Suroviny

Pasta brisèe
  • 200 g di farina tipo 00
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 300 g di spinaci freschi in foglia
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di scalogno a listarelle
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 100 g di ricotta ben scolata
  • 1 uovo

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 272 mg
Protein 7.6 g
Kalorie 970 kJ / 232 kcal
Tuk 15.2 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 17.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...