Torta salata ricotta e spinaci
TM6 TM5

Torta salata ricotta e spinaci

4.7 (62 hodnocení)

Suroviny

Pasta brisèe

  • 200 g di farina tipo 00
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale

Ripieno

  • 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 300 g di spinaci freschi in foglia
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di scalogno a listarelle
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 100 g di ricotta, ben scolata
  • 1 uovo

Nutriční hodnoty
na 1 fetta
Kalorie
970 kJ / 232 kcal
Protein
7.6 g
Sacharidy
17.3 g
Tuk
15.2 g
Nasycený tuk
4 g
Vláknina
1.2 g
Sodík
272 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty