Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'huile végétale
- 3 gousses d'ail, dont une avec la peau
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g de poivron rouge, en morceaux (2 cm)
- 500 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon, coupée en bandes (1,5 cm x 3-4 cm)
- 20 g d'huile d'olive
- 100 g de vin blanc
- 550 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l), émietté
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 240 g de riz spécial risotto
- 10 g de persil frais, haché
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2138.6 kJ / 511.1 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 57.5 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 530.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riz cantonais
30min
Riz au poulet et chorizo
35min
Pastalaya du sud de la Louisiane
1h
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50min
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55min
Hachis de poulet et polenta
45min
Poulet façon bourguignon
35min
Vichyssoise avec des pâtes
35min
Pâtes aux lentilles et à la saucisse
35min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3sa 15 dk