
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 fed hvidløg
- 3 kviste persilleblade, friske
- 3 kviste basilikum, frisk kun blade
- 1 fiskefilet, med eller uden skind (ca. 150-200 gram)
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk salt plus 2-3 knivspidser, efter smag,
- 1 - 2 knivspidser sort peber, stødt efter smag
- 1 knivspids sort peber, stødt efter smag
- 6 - 8 skiver courgette i tynde skiver
- 2 - 3 skiver citron skåret i tynde skiver
- 1 spsk pinjekerne
- 1 liter vand
- 55 gram ris, langkornet
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 584 kcal / 2442 kJ
- Protein
- 41 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 56 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 3053 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veracruzisk hvidfsk
30min
Stegte nudler med rejer
Žádné hodnocení
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Havbras med krydderolie
Žádné hodnocení
Burger af havtaske og laks
Žádné hodnocení
Laks med aromaer ved 50°C
Žádné hodnocení
Rejesuppe med glasnudler
Žádné hodnocení