Dampet laks og grøntsager med gule ris
TM6 TM5

Dampet laks og grøntsager med gule ris

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 1 forårsløg skåret i stykker
  • 55 gram courgette skåret i tynde skiver
  • 10 cherrytomater skåret i to
  • 150 - 200 gram laksefilet, frisk, med eller uden skind (ca. 1 filet)
  • salt til smag
  • sort peber, stødt til smag
  • ½ tsk citronsaft
  • ¼ citron skåret i tynde skiver
  • 1 liter vand
  • 55 gram ris, langkornet
  • 15 gram rosiner
    nebo 15 gram tranebær, tørrede
  • ½ kanelstang
  • 1 kardemommekapsel, hel
  • ⅛ tsk salt
  • ¼ tsk gurkemeje, stødt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
657 kcal / 2749 kJ
Protein
46 g
Tuk
23 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
4 g
Sodík
1831 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše