Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup

Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)
    400 g
  • onions quartered
    130 g
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • olive oil
    20 g
  • garlic cloves
    2
  • potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)
    100 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)
    ¾
    ¾ tsp vegetable stock paste, homemade, (see tip)
  • water depending on desired consistency
    470 - 530 g
  • fine sea salt plus extra to taste
    ⅓ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    1 pinches
  • blanched hazelnuts
    100 g
  • soy cream
    65 g
  • truffle oil
    2 Tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 275.9 mg
Protein 5.9 g
Kalorie 1264.8 kJ / 302.3 kcal
Tuk 22.6 g
Vláknina 5.8 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 22.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...