Zařízení & příslušenství
酸白菜炒牛肉
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
青蔥 蔥白和蔥綠分開,切小段30 克
-
酸白菜 含約200 克 固體 和 100克酸白菜汁320 克
-
牛肉片200 克
-
米酒10 克
-
蠔油10 克
-
味醂10 克
-
嫩薑 切細絲3 克
-
太白粉1 茶匙
-
油20 克
-
新鮮紅辣椒 斜切片1 支
-
水150 克
-
新鮮黑木耳 剝成小塊(約3 公分寬)50 克
-
鹽¼ 克
-
糖¼ 克
-
香油 幾滴
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
911 mg
Protein
15.2 g
Kalorie
784 kJ /
187.4 kcal
Tuk
7.5 g
Vláknina
9.1 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
14.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
暖心食療
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan