Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 4 uova
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi (4 cm)
- 1 scalogno a metà
- 20 g di aceto di vino bianco
- 1 - 2 cucchiaini di senape di Digione
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 50 g di olive denocciolate
- 300 g di insalata verde, a piacere
- 140 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1292 kJ / 309 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 22.1 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 450.7 mg
Alternativní recepty
Vellutata di carote con omelette
30 min
Torta salata ricotta e spinaci
2 Std.
Straccetti di pollo con noodles e verdure
45 Min
Farro con gamberi e agrumi
50 min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Insalata di finocchi e mela
20 Min
Insalata di finocchio, sedano e mela
15 Min
Orzo con pollo al miele con pesto
45 Min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1h 45 min
Insalata di pollo con crema di avocado
40 Min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30 min