Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 4 uova
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi (4 cm)
- 1 scalogno a metà
- 20 g di aceto di vino bianco
- 1 - 2 cucchiaini di senape di Digione
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 50 g di olive denocciolate
- 300 g di insalata verde, a piacere
- 140 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1292 kJ / 309 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 22.1 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 450.7 mg
Alternativní recepty
Ceci al pomodoro
40 Min
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30 Min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30min
Tagliolini al radicchio rosso
30 Min
Porridge alle pesche
40 Min
Cous cous arcobaleno
30 Min
Patate speziate
30 Min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Insalata pantesca con sgombro
1 Std.
Salmone marinato
2h 30min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 Min
Bowl con falafel e verdure
30 Min