Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di latte
- 2 uova
- 3 - 4 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- olio di arachidi per friggere
- 100 g di pangrattato
- 6 fette di pane raffermo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 919 kJ / 220 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Tuk
- 9.2 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 576.3 mg
Alternativní recepty
Melanzane alla messinese
30 min
Frittelle di patate aromatiche
45 min
Frittelle di riso
1 godz.
Polpettone spinaci e pancetta
1 godz. 30 min
Uova alla triestina
30 min
Bistecca di manzo con burro alle erbe, patate al rosmarino e broccoli
45 min
Grissini intrecciati alla paprika
2 godz. 30 min
Bocconcini di carote e patate
40 min
Lasagna autunnale
2 godz.
Pasta alla carcerata
30 min
Braciole pugliesi
1 godz.
Spaghetti alle vongole
4 Std. 40 Min