Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di latte
- 2 uova
- 3 - 4 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- olio di arachidi per friggere
- 100 g di pangrattato
- 6 fette di pane raffermo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 919 kJ / 220 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Tuk
- 9.2 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 576.3 mg
Alternativní recepty
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.
Focaccia di patate in padella
1h
Tiramisù ai pistacchi
5 Std. 30 Min
Chifeletti
1h 30min
Monte Cristo sandwich
4 Std. 30 Min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45min
Bombette di Carnevale ripiene
1h
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30min
Baguette salsiccia e cime di rapa
6h
Linguine allo sgombro
30min
Brutti ma buoni di patate
55 min