Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 10 foglioline di prezzemolo
- 200 g di carne trita di manzo
- 10 g di pangrattato
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di carne di manzo in un'unica fetta
- 70 g di mortadella a fette
- 100 g di caciocavallo a fette
- 3 uova sode
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di scalogno a pezzi
- 40 g di sedano a pezzi
- 40 g di carota, pelata e a pezzi
- 400 g di passata di pomodoro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1846 kJ / 441.2 kcal
- Protein
- 42.7 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 706.6 mg
Alternativní recepty
Mafalde siciliane
2 Std. 15 Min
Rosticceria siciliana
2 Std.
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Gelo di anguria
3h 30min
Fettuccine integrali con macco di fave fresche e gamberi
50 Min
Triglie in salsa piccante
30 Min
Mignolata
3h 30min
Sfincione favarese
3ωρ.
Timballo di anelletti al forno
1h 40min
Panelle
1 Std. 25 Min
Sfinciuni
3h 30min
Pesto alla trapanese
20min