Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 10 foglioline di prezzemolo
- 200 g di carne trita di manzo
- 10 g di pangrattato
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di carne di manzo in un'unica fetta
- 70 g di mortadella a fette
- 100 g di caciocavallo a fette
- 3 uova sode
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di scalogno a pezzi
- 40 g di sedano a pezzi
- 40 g di carota, pelata e a pezzi
- 400 g di passata di pomodoro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1846 kJ / 441.2 kcal
- Protein
- 42.7 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 706.6 mg
Alternativní recepty
Polpette alla calabrese
50min
Mezze maniche integrali allo spada e violette
1 Std. 5 Min
Torta natalizia
3 Std. 25 Min
Lasagne di zucca
1u.
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Cuddure con le uova
2u.
Pasta ‘ncasciata
1 Std. 55 Min
Rame di Napoli
3h
Cannelloni ripieni con ragù alla bolognese (Bimby Friend)
1h 30 min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1u.
Pesto alla trapanese
20min
Timballo di anelletti al forno
1h 40min