Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 10 foglioline di prezzemolo
- 200 g di carne trita di manzo
- 10 g di pangrattato
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di carne di manzo in un'unica fetta
- 70 g di mortadella a fette
- 100 g di caciocavallo a fette
- 3 uova sode
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di scalogno a pezzi
- 40 g di sedano a pezzi
- 40 g di carota, pelata e a pezzi
- 400 g di passata di pomodoro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1846 kJ / 441.2 kcal
- Protein
- 42.7 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 706.6 mg
Alternativní recepty
Mafalde siciliane
2j 15 menit
Timballo di riso alla siciliana
1h 30min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Pescestocco alla messinese
30 min
Mignolata
3u. 30min
Tetù
1u. 50min
Pasta ‘ncasciata
1h 55min
Rame di Napoli
3 Std.
Panelle
1h 25 min
Rosticceria siciliana
2h
Timballo di anelletti al forno
1 Std. 40 Min
Scacciata con salsiccia e patate
3 Std. 15 Min