Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di acqua
- 100 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di cipolline tipo lampascioni
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di olio di semi di mais
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (2 cm circa)
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3307.6 kJ / 790 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 75.5 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 3667.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Minestra di fave con cicoria
50 Min
Carciofi alla maremmana
40 Min
Salsiccia e cardoncelli
55 Min
Caponata di verdure delle Madonie
50 Min
Cicorie stufate
35 Min
Calzoncini con i ceci
2 godz. 15 min
Mostaccioli al mosto cotto
1 Std.
Ciambotta
1 Std.
Baccalà con peperoni cruschi
50 Min
Involtini di cotica al sugo
1 Std. 10 Min
Fave in umido
1 Std.