Thunfisch-Couscous-Salat mit Kichererbsen

Thunfisch-Couscous-Salat mit Kichererbsen

4.6 171 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 30min.
6 Portionen

Suroviny

  • Couscous
    250 g
  • Möhren in Stücken
    100 g
  • Öl
    55 g
  • Wasser
    350 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    60 g
  • Oliven, schwarz, entsteint
    60 g
  • Zitronensaft
    40 g
  • Kräuteressig
    40 g
  • Senf
    10 g
  • Honig
    30 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Kichererbsen, aus der Dose abgetropft
    265 g
  • Thunfisch, in Lake abgetropft (2 Dosen)
    370 g
  • Frühlingszwiebeln in feinen Ringen
    30 - 40 g
  • Feta in Würfeln (1,5 cm)
    150 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 995 mg
Protein 25 g
Kalorie 1975 kJ / 472 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 6.5 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 55 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...