
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliatelle verdi
- 100 g di rucola
- 200 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Sugo ai pomodorini
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di pomodorini ciliegia a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 597.5 kcal / 2500.5 kJ
- Protein
- 19.1 g
- Tuk
- 23.4 g
- Sacharidy
- 83 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Sodík
- 806.2 mg
Alternativní recepty
Linguine allo sgombro
30min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1hod. 30min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min
Spaghetti alla checca
40min
Rösti alla bernese (TM6)
40min
Spiedini di manzo con spaghettini di verdure
1hod. 30min
Spaghetti alla siciliana
30min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1hod.
Tagliolini al radicchio rosso
30min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1hod.
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2hod.
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35min