Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Puten-Marinade
- 1 TL Tomatenpurée
- 2 EL Olivenöl
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- ¼ TL Salz
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 300 g Trutenbrustfilets, ohne Haut, in Würfeln (ca. 1,5 cm)
Salat und Fertigstellung
- ¼ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 2 Frühlingszwiebeln (ca. 30 g), in Stücken (ca. 3 cm)
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 100 g Champignons, frisch, geviertelt
- 1 gelbe Peperoni (ca. 150 g), in Streifen (1 cm)
- 1000 g Wasser
- 2 Eier (volitelně)
- 150 g Jungsalat, gemischt
- 100 g Feta, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 20 g Aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1529 kJ / 365 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flammkuchen mit Speck
40min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 Min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2 Std. 20 Min
Flammkuchen
1 Std. 15 Min
Trutenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Kartoffeln
40min
Spaghetti Carbonara
35min
Fitness-Salat
10 Min
Lachs mit Gemüse-Couscous
40min
Peperoni-Salat
20 Min
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Klassische Lasagne
2 Std. 5 Min
Griechischer Salat
25 Min