
Kompatibilní verze
Rindshuftsteaks mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Steaks
- 2 EL pflanzliches Öl
- 4 Rindshuftsteaks (à 200 g, 4 cm dick)
Stampf und Sauce
- 600 g Milch
- 100 g Butter weich
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend in Stücken (3 cm)
- 3 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Muskatnuss, gemahlen
- 200 g Zwiebel halbiert, in halben Ringen
- ½ TL Pfeffer, gemahlen und etwas mehr zum Würzen
-
30
g trockener Sherry
nebo 30 g Aceto balsamico - 200 g Rahm
-
1
geh. TL Fleischbouillonextrakt
nebo 1 Würfel Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l) - 3 TL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 20 g Senf
- 1 TL Worcestershire Sauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 966 kcal / 4042 kJ
- Protein
- 55 g
- Tuk
- 61 g
- Sacharidy
- 52 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Nasycený tuk
- 33 g
- Sodík
- 2087 mg
Alternativní recepty
Pulled-Pork-Burger
4hod. 50min
Sweet Chili Poulet mit Kabissalat
2hod.
Poulet in Peperonisauce mit Zucchetti-Feta-Couscous
55min
Schweinefilet aus dem Ofen mit Reis
1hod. 20min
Schweinsfilet im Teig
1hod. 15min
Spaghetti alla carbonara
30min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1hod. 30min
Butter Chicken
50min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5min
Teriyaki-Pouletschenkel
2hod. 5min
Ofenlachs mit Kräuter-Pesto
50min
Pouletbrust Metaxa
1hod.