Kompatibilní verze
Rindshuftsteaks mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Steaks
- 2 EL pflanzliches Öl
- 4 Rindshuftsteaks (à 200 g, 4 cm dick)
Stampf und Sauce
- 600 g Milch
- 100 g Butter, weich
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (3 cm)
- 3 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Muskatnuss, gemahlen
- 200 g Zwiebel, halbiert, in halben Ringen
- ½ TL Pfeffer, gemahlen und etwas mehr zum Würzen
-
30
g trockener Sherry
nebo 30 g Aceto balsamico - 200 g Rahm
-
1
geh. TL Fleischbouillonextrakt
nebo 1 Würfel Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l) - 3 TL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 20 g Senf
- 1 TL Worcestershire Sauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4042 kJ / 966 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 61 g
- Nasycený tuk
- 33 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 2087 mg
Alternativní recepty
Pouletbrust Metaxa
1h
Pouletschenkel en escabeche aus dem Ofen
1h
Sweet Chili Poulet mit Kabissalat
2óra
Poulet aus dem Ofen mit Gemüse und Kartoffeln
1óra 15p
Schweinsfilet im Teig
1óra 15p
Wurst-Käse Salat (TM6)
25 min
Züri-Gschnätzlets
50p
Kartoffelstock nature
55 min
Stroganoff
45p
Lachs auf Lauch-Frischkäse mit Frühkartoffeln
1h
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40p
Poulet-Stroganoff
50p