Kompatibilní verze
Rindshuftsteaks mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Steaks
- 2 EL pflanzliches Öl
- 4 Rindshuftsteaks (à 200 g, 4 cm dick)
Stampf und Sauce
- 600 g Milch
- 100 g Butter, weich
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (3 cm)
- 3 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Muskatnuss, gemahlen
- 200 g Zwiebel, halbiert, in halben Ringen
- ½ TL Pfeffer, gemahlen und etwas mehr zum Würzen
-
30
g trockener Sherry
nebo 30 g Aceto balsamico - 200 g Rahm
-
1
geh. TL Fleischbouillonextrakt
nebo 1 Würfel Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l) - 3 TL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 20 g Senf
- 1 TL Worcestershire Sauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4042 kJ / 966 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 61 g
- Nasycený tuk
- 33 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 2087 mg
Alternativní recepty
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Poulet-Curry-Salat (2 Portionen)
30 min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 godz. 30 min
Poulet-Stroganoff
50 min
Schweinsfilet im Teig
1h 15min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1 godz. 30 min
Riz Casimir (8 Portionen)
1h
Lachs auf Rahmkabis mit Petersilienkartoffeln
1 godz. 10 min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h
Kartoffelstock nature
55 min
Lachs auf Lauch-Frischkäse mit Frühkartoffeln
1h