Kompatibilní verze
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 180 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g ricotta, drained
- 200 g "00" pasta flour or gluten free flour
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
Pumpkin purée
- 350 g Kent pumpkin, peeled and cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 50 g water
- 20 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch ground black pepper
Gnocchi
- 1700 g boiling water
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
Sage and Lemon butter
- 150 g salted butter
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 2 tbsp toasted hazelnuts, chopped
- fresh thyme leaves only, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3998.8 kJ / 955.7 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 53.9 g
- Tuk
- 68 g
- Nasycený tuk
- 37.9 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 1489.4 mg
Alternativní recepty
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1u. 40min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Cheese and bacon rolls
2h
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Vegemite® and cheese scrolls
1 Std. 35 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Milo® mousse
1 Std. 5 Min
"Marry me" chicken pasta
30 min