Kompatibilní verze
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 180 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g ricotta, drained
- 200 g "00" pasta flour or gluten free flour
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
Pumpkin purée
- 350 g Kent pumpkin, peeled and cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 50 g water
- 20 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch ground black pepper
Gnocchi
- 1700 g boiling water
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
Sage and Lemon butter
- 150 g salted butter
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 2 tbsp toasted hazelnuts, chopped
- fresh thyme leaves only, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3998.8 kJ / 955.7 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 53.9 g
- Tuk
- 68 g
- Nasycený tuk
- 37.9 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 1489.4 mg
Alternativní recepty
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 Std.
Chicken, spinach and leek risotto
30 λεπτ.
Curried sausages
40 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, TM6)
1ωρ. 10 λεπτ.
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1ωρ.
Walnut cake with coffee frosting
1ωρ. 10 λεπτ.
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Milo® mousse
1h 5min
Cheese and bacon rolls
2 Std.
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min