Zařízení & příslušenství
揚名四海黃金蝦
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
洋蔥 切塊100 克
-
油20 克
-
咖哩粉10 克
-
帶殼蝦 剪去蝦嘴和蝦鬚,去除腸泥250 克
-
魚露10 克
-
優酪乳 無糖100 克
-
蘿蔓生菜
-
麵包屑
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
563.8 mg
Protein
10.1 g
Kalorie
508.3 kJ /
121.5 kcal
Tuk
6.8 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sacharidy
5.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
私房創意年菜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan