Pan mediterráneo sin gluten

Pan mediterráneo sin gluten

2.0 2 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
12 porciones

Suroviny

Masa
  • 400 g de agua tibia
  • ½ cdita de azúcar
  • 40 g de levadura fresca
  • 500 g de harina sin gluten
  • 2 cditas de psyllium
  • 60 g de aceite de oliva
  • ¾ cdita de sal
  • 100 g de aceitunas verdes deshuesadas
  • 100 g de aceitunas negras deshuesadas
  • 100 g de jitomate deshidratado en aceite
  • 2 cdas de hojas de romero fresco
  • 100 g de mozzarella cortado en dados pequeños
  • ¼ cdita de pimienta molida

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 12 porciones

Sodík 4660.8 mg
Protein 102.4 g
Kalorie 12978.4 kJ / 3101.9 kcal
Tuk 125.6 g
Vláknina 87.1 g
Nasycený tuk 25.2 g
Sacharidy 452.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...