
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 400 g de agua tibia
- ½ cdita de azúcar
- 40 g de levadura fresca
- 500 g de harina sin gluten
- 2 cditas de psyllium
- 60 g de aceite de oliva
- ¾ cdita de sal
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 100 g de aceitunas negras deshuesadas
- 100 g de jitomate deshidratado en aceite
- 2 cdas de hojas de romero fresco
- 100 g de mozzarella cortado en dados pequeños
- ¼ cdita de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 12 porciones
- Kalorie
- 3101.9 kcal / 12978.4 kJ
- Protein
- 102.4 g
- Tuk
- 125.6 g
- Sacharidy
- 452.1 g
- Vláknina
- 87.1 g
- Nasycený tuk
- 25.2 g
- Sodík
- 4660.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panque de manzana y datiles sin gluten
1hod. 30min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Yogur de leche de coco TM6
15hod.
Pan de caja sin gluten
2hod.
Pastel de chocolate sin gluten
40min
Panqué de elote al Varoma
2hod. 20min
Bisquets sin gluten
1hod. 30min
Panqué de chocolate low carb
50min
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1hod. 30min
Panqué de plátano y cocoa
1hod. 45min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1hod. 30min
Pastel de zanahoria sin harina
20min