Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g lentilhas
- 100 g grão-de-bico seco
- Água q.b. p/ demolhar
- 100 g flocos de aveia
- 320 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 25 g psyllium husk
- 60 g mistura de sementes, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de bicarbonato de sódio
- 10 g vinagre de sidra
- 30 g azeite
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 530 kJ / 126.7 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 182.2 mg
Alternativní recepty
Piza com base de lentilhas
30 min
Bolachas veganas "zero waste" de amêndoa e chocolate preto
40 Min
Massa com molho de amendoim vegan
30 min
Trufas de aveia e alfarroba
15 min
Pasta de chocolate com eritritol
5 min
Pão de trigo sarraceno, chia e sementes
1 Std. 30 Min
Manteiga vegan
2 Std.
Pão de sementes e tâmaras
1h 50 min
Bolo de maçã e tâmaras sem glúten
1 Std. 30 Min
Pão proteico de quark
1 Std.
Manteiga de amêndoa e baunilha
20 min
Pão de cenoura
1 Std. 40 Min