Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Couve-flor assada
- 1 couve-flor (850-900 g aprox.), separada em pequenos floretes e o talo cortado em pedaços
- 2 c. sopa de óleo vegetal
- 1 dente de alho
- 50 g xarope de agave
- 25 g molho de soja
- 35 g água
-
10
g molho sriracha
nebo 10 g molho picante - 5 g amido
Creme
- 80 g cebola
- 100 g batata cortada em pedaços
- 700 g água
- 200 g natas c/ 30-40% de gordura
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
-
1
c. chá cheia de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1535.5 kJ / 367 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 30.3 g
- Tuk
- 26.3 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1064.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de brócolos com croutons
1h
Sopa de alho-francês e cheddar gratinado
50 Min
Sopa fria de cenoura e gengibre
55 Min
Sopa vegan de cogumelos, alho-francês e arroz com pão torrado
45 Min
Creme de abóbora com caril
35min
Creme de brócolos e amêndoa
40min
Sopa de alho-francês com croutons
55 Min
Sopa cremosa de ervilhas
40min
Sopa de ervilhas com hortelã
20min
Sopa de cenoura e aipo com azeite de ervas
45 Min
Sopa de couve-flor e alho assados
1 godz. 10 min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35min