Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ congelar
- 70 g cenoura cortada em cubos
- 300 g abóbora-manteiga cortada em cubos
- 200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de ervas de Provence
- 1 ½ c. chá de sal
- 200 g lentilhas castanhas
No momento de cozinhar
- 3 dentes de alho fatiados
- 150 g cebola cortada em lâminas
- 70 g aipo cortado em lâminas
- 35 g azeite
- 850 g água
- 50 g couve kale
- 35 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 586 kJ / 140 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de feijão-branco e tortellini
40min
Sopa de carne dinamarquesa
30min
Sopa de legumes versátil
50 Min
Sopa de abóbora
35min
Sopa de grelos à portuguesa
1h
Sopa de lentilhas com almôndegas de bulgur
1 Std. 40 Min
Sopa de legumes versátil
50 Min
Sopa de feijão com couve-portuguesa
35min
Sopa de legumes com trigo sarraceno
40min
Sopa de lentilhas, grão-de-bico e kale
1h 30min
Sopa de feijão com legumes
45 Min
Sopa de lentilhas com batata-doce e massa
35min