Zařízení & příslušenství
法式華麗銀鱈
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
蒸鱈魚和彩椒
-
鱈魚肉片 切4片,每片100克400 克
-
紅甜椒 切塊200 克
-
黃甜椒 切塊200 克
-
水500 克
荷蘭酸豆醬
-
奶油 切塊250 克
-
酸豆20 克
-
水50 克
-
檸檬汁1 大匙
-
蛋黃3 顆
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
52.5 g
Kalorie
6201 kJ /
1482 kcal
Tuk
135.9 g
Vláknina
4.9 g
Sacharidy
12.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fabien Vergé
4 Recipes
Tchaj-wan
Tchaj-wan