烤蔬菜配鸡蛋

烤蔬菜配鸡蛋

5.0 1 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 西葫芦 切成能放入进料口的宽度
    400 - 450 克
  • 红薯 去皮,切成能放入进料口的宽度
    200 - 250 克
  • 腌制用
    ½ 茶匙
  • 橄榄油
    3 汤匙
  • 洋葱 一切二
    80 克
  • 新鲜罗勒 取叶
    2 枝
  • 蘑菇 切片
    100 克
  • 橄榄油
    10 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    4 颗
  • 哈里萨辣酱 调味用
    适量
  • 调味用
    适量
  • 黑胡椒粉 调味用
    适量
  • 新鲜罗勒 装饰用

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 402.8 mg
Protein 9.1 g
Kalorie 1085.4 kJ / 259.4 kcal
Tuk 17.2 g
Vláknina 3.4 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 17.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...