Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 - 450 克 西葫芦 ,切成能放入进料口的宽度
- 200 - 250 克 红薯 ,去皮,切成能放入进料口的宽度
- ½ 茶匙 盐 ,腌制用
- 3 汤匙 橄榄油
- 80 克 洋葱 ,一切二
- 2 枝 新鲜罗勒 ,取叶
- 100 克 蘑菇 ,切片
- 10 克 橄榄油
- 4 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
- 适量 哈里萨辣酱 ,调味用
- 适量 盐 ,调味用
- 适量 黑胡椒粉 ,调味用
- 新鲜罗勒 ,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1085.4 kJ / 259.4 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 402.8 mg