Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de noisettes
- 4 poires bien mûres, non épluchées
- 150 g de bleu d'Auvergne, en morceaux
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 1 c. à soupe de cognac
- 8 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 2 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1453.8 kJ / 347.5 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 31.3 g
- Tuk
- 21.2 g
- Nasycený tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 539.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de patate douce
50 dk
Vichyssoise aux petits pois et au maquereau fumé
40 dk
Clafoutis de courgettes, ail et amande
1sa
Gratin de pomme de terre aux cèpes
1h 20min
Soupe persane au yaourt, brochette vapeur de poulet mariné
1h 50min
Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort
1h 15min
Courgettes farcies aux œufs brouillés
1 Std. 10 Min
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45 dk
Tarte au saint-nectaire
50 dk
Petits flans aux oignons nouveaux
45 dk
Omelette grecque vapeur à la feta et menthe
30 Min
Salade de lentilles aux poivrons
40 dk