Kompatibilní verze
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de farine de blé
- 75 g de beurre doux froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
- 100 g de vinaigre balsamique
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 30 g de beurre demi-sel
- 400 g de betteraves cuites, coupées en lamelles
- 150 g de fromage de chèvre frais, coupé en morceaux
- 1 filet d'huile d'olive
- 2 pincées de fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2098 kJ / 503.5 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 45.5 g
- Tuk
- 29.5 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 765.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1h
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 Std. 40 Min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort
1h 15min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1h 15min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Tarte poire et brie
1h 15min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25min
Tarte tatin carotte et ricotta
3h 20min