Kompatibilní verze
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de farine de blé
- 75 g de beurre doux froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
- 100 g de vinaigre balsamique
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 30 g de beurre demi-sel
- 400 g de betteraves cuites, coupées en lamelles
- 150 g de fromage de chèvre frais, coupé en morceaux
- 1 filet d'huile d'olive
- 2 pincées de fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2098 kJ / 503.5 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 45.5 g
- Tuk
- 29.5 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 765.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1h
Gratin de courge et chorizo
1 godz. 15 min
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3sa 30 dk
Flan de carotte, gouda et cumin
50 min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1 Std. 10 Min
Gratin de figue, chèvre et pomme de terre
1h
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1 Std. 55 Min
Tarte tatin carotte et ricotta
3h 20min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1h
Cake aux fanes de carottes et mozzarella
1h