Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La purée de courge butternut
- 1 oignon, coupé en quatre
- 20 g de beurre
- 700 g de courge butternut
- 1000 g de bouillon de légumes
Le rosbif
- 800 g de rôti de bœuf, filet de rosbif
- 2 c. à soupe d'huile de tournesol
La sauce et le dressage
- 1 échalote
- 40 g de beurre
-
200
g de champignons sauvages frais
nebo 200 g de cèpes frais, émincés - du sel
- du poivre moulu
- 100 g de foie gras de canard cuit et quelques cubes pour le dressage
- 10 g de cèpes séchés
- 200 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de champignons de Paris frais, émincés
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil, hachés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2446 kJ / 588 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 42 g
Alternativní recepty
Purée mousseline
40min
Poisson sauce coco
35min
Cabillaud, palourdes et patate douce farcie, poires au chocolat
Žádné hodnocení
Raviolis au porc (xiao long baos)
2h 5min
Dauphinois de poisson aux herbes
1 godz. 20 min
Samoussas de cabillaud, coriandre, oignon, sauce cheddar
35min
Forêt noire en bûche roulée
3h 10min
Roulés de dinde farcis aux marrons, purée potimarron-patate douce
50 min
Risotto sain à la tomate et au parmesan
30min
Mocktail Bora Bora
15min
Minitiramisus aux speculoos
3 Std. 20 Min
Bœuf thaï et purée de patates douces
45min