Kompatibilní verze
Zuppa di noodles con tofu affumicato, spinaci e champignon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
-
2
cucchiai di dado per brodo vegetale, fatto in casa
nebo 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) -
100
g di carote, a bastoncini (1 x 5
cm) - 6 cucchiai olio di sesamo
- 120 g di funghi champignon, a fette (1 cm)
- 1 cucchiaio di timo secco
- 200 g di spaghettini cinesi, tipo noodles (tempo di cottura 4-6 minuti)
- 80 g di foglie di spinaci fresche
- 200 g di tofu, affumicato in piccoli cubetti
-
4
cucchiaini di miso
nebo 4 cucchiaini di salsa di soia - 1 cucchiaio di semi di sesamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2038 kJ / 488 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Gratin di gnocchi al porro
50min
Guacamole
5min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min
Insalata di fagioli e cavolfiore
10min
Curry indiano di verdure
1 Std. 10 Min
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20min
Purè di patate dolci
1h
Zuppa Tom Kha Gai
35min
Dal di lenticchie
35min
Curry di zucca
1h
Corona dei Re Magi
2h 15min