Kompatibilní verze
Zuppa di noodles con tofu affumicato, spinaci e champignon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
-
2
cucchiai di dado per brodo vegetale, fatto in casa
nebo 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) -
100
g di carote, a bastoncini (1 x 5
cm) - 6 cucchiai olio di sesamo
- 120 g di funghi champignon, a fette (1 cm)
- 1 cucchiaio di timo secco
- 200 g di spaghettini cinesi, tipo noodles (tempo di cottura 4-6 minuti)
- 80 g di foglie di spinaci fresche
- 200 g di tofu, affumicato in piccoli cubetti
-
4
cucchiaini di miso
nebo 4 cucchiaini di salsa di soia - 1 cucchiaio di semi di sesamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2038 kJ / 488 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dahl di lenticchie con spinaci
35min
Curry di zucca
1 godz.
Curry di lenticchie
50min
Nasi goreng
Žádné hodnocení
Zuppa di cavolo con tofu
1h 45min
Zuppa asiatica vegana con tofu
1h 30min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40min
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35min
Dal di lenticchie
35min
Peperoni con tofu e fagioli
1 godz.
Dal di lenticchie (2 Porzioni)
35min
Stufato con patate e champignon
1 godz.