Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 1 cipolla, (circa 70 g), tagliata a metà
- 200 g di tofu, sgocciolato
- 30 g di olio di oliva
- 25 g di salsa di soia, scura
- 600 g di patate, a pasta gialla densa, a cubetti (circa 1,5 cm)
- 300 g di acqua
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 1 cucchiaino di origano, secco
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ¼ di cucchiaino di pepe di Cayenna
- 250 g di peperoni rossi, a cubetti (circa 2 cm)
- 20 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao) (vegano), tagliato a pezzi
- 255 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati (pesati dopo averli sgocciolati)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1785 kJ / 426 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 13.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di fagioli e cavolfiore
10 min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 min
Caponata di lenticchie
Žádné hodnocení
Curry di verdure
1h
Insalata di verdure in stile Thermomix®
10 min
Guacamole
5 Min
Gratin di broccoli e quinoa
1h 10 min
Cookies al cioccolato
Žádné hodnocení
Sformato di lenticchie
1h 55min
Zuppa asiatica vegana con tofu
1h 30 min
Zuppa di verdure con orzo perlato
Žádné hodnocení
Zuppa di zucca
35 min