Pumpkin Risotto

Pumpkin Risotto

4.9 8 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • amaretti biscuits (approx. 3-4) (see tip)
    20 g
  • Parmesan cheese cut in 2 cm pieces
    60 g
  • fresh sage leaves
    25
  • olive oil plus 1 tsp for frying
    30 g
  • shallots
    50 g
  • pumpkin flesh peeled, seeds removed, cut in pieces (3 cm)
    300 g
    butternut squash, peeled, seeds removed, cut in pieces (3 cm)
  • white wine
    50 g
  • risotto rice
    250 g
  • boiling water
    500 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • unsalted butter plus 30 g
    1 tsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 347.6 mg
Protein 11.6 g
Kalorie 2120.9 kJ / 506.9 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 3.4 g
Nasycený tuk 8.8 g
Sacharidy 64.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...