Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, coupé en deux
- 3 gousses d'ail
- 15 g d'huile
- 2 pincées de thym déshydraté
- 1 c. à café de curcuma en poudre
-
400
g de lentilles sèches de Cilaos
nebo 400 g de lentilles vertes du Puy, sèches - de l'eau (jusqu'au marquage 1,5l)
- du sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1748.5 kJ / 417.9 kcal
- Protein
- 25.6 g
- Sacharidy
- 71.2 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 12.1 g
- Sodík
- 9.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35min
Riz zembrocal
55min
Rougail morue
25min
Dahl de pois cassés
1 Std. 55 Min
Curry de pois chiches, orzo et épinards
30 min
Poivrons farcis au riz persillé
45 min
Magmour (ragoût d’aubergines aux tomates et aux pois chiches)
55min
Couscous aux légumes
40min
Tajine de légumes aux fruits secs
1 godz. 15 min
Chakchouka aux œufs
50min
Taktouka (salade de tomates et poivrons confits)
35min
Achards de légumes
40min