Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di pane raffermo
- 250 g di latte intero
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 - 4 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di pangrattato
- olio di semi di arachide q.b. per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3525 kJ / 842.5 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Sacharidy
- 98.7 g
- Tuk
- 42.2 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 622.4 mg
Alternativní recepty
Frittelle di bietole
45min
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Cookies
1h
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Polpette di zucca
1h 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45min
Baguette pancetta e provolone
5h 30 min.
Spaghetti di zucchine con gamberi e salsa al limone
25min
Danubio salato
3 Std.
Gattò di patate e spinaci
2h