Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di pane raffermo
- 250 g di latte intero
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 - 4 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di pangrattato
- olio di semi di arachide q.b. per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3525 kJ / 842.5 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Sacharidy
- 98.7 g
- Tuk
- 42.2 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 622.4 mg
Alternativní recepty
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30 min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 min
Pop corn di patate
1h 30 min
Pane cicci
4h 30 min
Polpette fritte
40 Min
Timballo di melanzane, pomodori e caprino (TM6)
40 Min
Frittelle di agretti
2 godz.
Focaccia alle carote
3h 30 min
Pane intrecciato timo e limone
4h
Polpette di ricotta al sugo
50min
Rustici alla scarola
10h
Burger ceci e rucola
40 Min