Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Mehl
- 120 g Wasser
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 50 g rote Zwiebel, halbiert
-
150
g Frischkäse
nebo 150 g Ziegenfrischkäse - 15 g Zitronensaft
- 20 g Honig, flüssig
- ½ TL Thymian, getrocknet
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Rote Bete, gegart, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 1 - 3 Pflaumen, entsteint, in Spalten
- 120 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Walnusshälften, grob gehackt
- Crema di Balsamico zum Beträufeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2458 kJ / 587 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 1090 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Tarte
1 godz. 30 min
Kürbis-Pizza
1h
Halloumi-Schnitten mit Rote-Bete-Salat
40min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1h
Blätterteigtarte mit grünem Spargel, Feta und Radieschen-Öl
1 godz. 30 min
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15 menit
Gefüllte Süßkartoffeln mit Coleslaw und Bananen-Mayonnaise
1h
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50min
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35 menit
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1 Std. 50 Min