Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 200 g de harina integral
- 80 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 60 g de agua muy fría
- ¼ de cucharadita de sal
Relleno
- 3 hojas de gelatina
- 300 g de agua (y algo más para hidratar)
- 500 g de espárragos verdes frescos (finos)
- 100 g de guisantes congelados
- 250 g de queso ricota
- 1 cucharada de piel de limón rallada
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 70 g de leche
Terminación
- 5 - 6 ramitas de cebollino fresco
- 50 - 60 g de queso feta desmenuzado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1566 kJ / 374 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 472.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Babaganoush
50min
Terrina de verano
24h 20min
Crema fría de pepino (Okroshka)
40 Min
Clafoutis de ciruelas
1 Std. 15 Min
Pan de nueces
55min
Tartar de verduras y algas
45 Min
Turrón de toffee
2 Std. 15 Min
Tarta de kale
1 Std. 30 Min
Lasaña de zucchini
50min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50min
Croque Madame
30 min
Crema de calabaza y manzanas al curry
40 Min