Zařízení & příslušenství
西班牙海味
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
魚高湯900 克
-
蒜頭1 顆
-
特級初榨橄欖油100 克
-
番茄 切塊3 顆
-
青椒 切塊60 克
-
紅甜椒 切塊30 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
魚肉片 切塊(約5公分)400 克
-
生白蝦 去腸泥,蝦頭蝦殼另外分開備用200 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨400 克
-
乾燥月桂葉1 片
-
白酒100 克
-
海鮮高湯塊(0.5L 的份量)1 塊
-
白胡椒粉1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
新鮮平葉巴西利 (volitelně) 裝飾用20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
41.3 g
Kalorie
1061 kJ /
552 kcal
Tuk
31.5 g
Vláknina
2.3 g
Sacharidy
21.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jorge熱情西班牙
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan