Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 生白蝦, 去腸泥,蝦頭蝦殼另外分開備用
- 900 克 魚高湯
- 1 顆 蒜頭
- 100 克 特級初榨橄欖油
- 3 顆 蕃茄, 切塊
- 60 克 青椒, 切塊
- 30 克 紅甜椒, 切塊
- 100 克 洋蔥, 切塊
- 1 片 乾燥月桂葉
- 100 克 白酒
- 1 塊 蛤蜊高湯塊
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 鹽
- 400 克 魚肉片, 切塊(約5公分)
- 400 克 蛤蜊, 刷洗乾淨並吐沙
- 20 克 新鮮平葉巴西利, 裝飾用 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1061 kJ / 552 kcal
- Protein
- 41.3 g
- Sacharidy
- 21.3 g
- Tuk
- 31.5 g
- Vláknina
- 2.3 g