Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 oz cabbage, cut into pieces
- 4 oz lacinato kale, center stem removed, cut into pieces
- 1 ½ oz zucchini, cut into pieces
- 1 ½ oz carrot, cut into pieces
- 1 ½ oz celery stick, cut into pieces
- 1 ½ oz yellow onion, cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 14 oz canned diced tomatoes, drained
- 1 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
- 32 oz vegetable broth
- 14 oz canned cannellini beans, drained
- 6 fresh basil leaves
- ¼ tsp salt, to taste
- 2 pinches fresh ground pepper
- 4 slices sourdough bread
- 1 garlic clove
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2691.6 kJ / 643.3 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Sacharidy
- 106.5 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 12.3 g
- Sodík
- 1164 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chunky Vegetable Barley Soup
1 Std.
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 Min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Hungarian Mushroom Soup
35min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 Min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 Min
Mushroom Taco Filling
35min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Steel Cut Oats
35min
Vegetarian Chili
50min
Pea Pesto with Ricotta
10min