Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 oz cabbage, cut into pieces
- 4 oz lacinato kale, center stem removed, cut into pieces
- 1 ½ oz zucchini, cut into pieces
- 1 ½ oz carrot, cut into pieces
- 1 ½ oz celery stick, cut into pieces
- 1 ½ oz yellow onion, cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 14 oz canned diced tomatoes, drained
- 1 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
- 32 oz vegetable broth
- 14 oz canned cannellini beans, drained
- 6 fresh basil leaves
- ¼ tsp salt, to taste
- 2 pinches fresh ground pepper
- 4 slices sourdough bread
- 1 garlic clove
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2691.6 kJ / 643.3 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Sacharidy
- 106.5 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 12.3 g
- Sodík
- 1164 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 Std. 15 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Mushroom Taco Filling
35min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Pumpkin Chili
50min
Spring Garden Minestrone Soup
50min