Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 oz cabbage, cut into pieces
- 4 oz lacinato kale, center stem removed, cut into pieces
- 1 ½ oz zucchini, cut into pieces
- 1 ½ oz carrot, cut into pieces
- 1 ½ oz celery stick, cut into pieces
- 1 ½ oz yellow onion, cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 14 oz canned diced tomatoes, drained
- 1 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
- 32 oz vegetable broth
- 14 oz canned cannellini beans, drained
- 6 fresh basil leaves
- ¼ tsp salt, to taste
- 2 pinches fresh ground pepper
- 4 slices sourdough bread
- 1 garlic clove
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2691.6 kJ / 643.3 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Sacharidy
- 106.5 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 12.3 g
- Sodík
- 1164 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curried Lentils
5h 15min
Chickpea Ratatouille
1u.
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10min
Mushroom Taco Filling
35min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Potato Curry Soup
35min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Smoky Black Bean Soup
35min