![Pez espada al aroma de mostaza Pez espada al aroma de mostaza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9e6eb468f13b399c4cecbe676aca6bcc/Derivates/f69e9752c246751ce56210123c563e67ac343879.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas) lavado y escurrido
- 500 g de agua
- 50 g de vino blanco seco
- 100 g de mostaza de Dijon
- 500 g de patatas peladas y en rodajas finas
- 800 g de filetes de pez espada
- 200 g de tomates cherry cortados por la mitad
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1453 kJ / 347 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Gratén de lubina, brócoli y lactonesa
35min
Guiso de pez espada con patatas.
35min
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50min
Pez espada con anacardos
45min
Emperador en piperrada
30min
Atún con pesto de almendras y aceitunas
20 Min
Pez espada con judías verdes y aceitunas
40min
Atún con sabor a Huelva
1h
Filete de atún con champiñones en salsa de lambrusco para dos
20 Min
Pescado con salsa de champiñones
30min
Salmón con salsa de champiñones y patatas para dos
40min
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25min