Pez espada al aroma de mostaza

Pez espada al aroma de mostaza

2.7 21 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 raciones

Suroviny

  • 4 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas) lavado y escurrido
  • 500 g de agua
  • 50 g de vino blanco seco
  • 100 g de mostaza de Dijon
  • 500 g de patatas peladas y en rodajas finas
  • 800 g de filetes de pez espada
  • 200 g de tomates cherry cortados por la mitad

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 40.5 g
Kalorie 1453 kJ / 347 kcal
Tuk 10.6 g
Vláknina 3.2 g
Sacharidy 21.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...