
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas) lavado y escurrido
- 500 g de agua
- 50 g de vino blanco seco
- 100 g de mostaza de Dijon
- 500 g de patatas peladas y en rodajas finas
- 800 g de filetes de pez espada
- 200 g de tomates cherry cortados por la mitad
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 347 kcal / 1453 kJ
- Protein
- 40.5 g
- Tuk
- 10.6 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Filete de atún con champiñones en salsa de lambrusco para dos
20min
Pechuga de pollo a la naranja
20min
Solomillos de pollo con setas
1hod.
Pez espada con fritada de pimientos verdes para dos
30min
Pescado con salsa de champiñones
30min
Escalopines al limón y vino blanco
35min
Emperador en piperrada
30min
Merluza con patatas y salsa de tomate para dos
35min
Champiñones con jamón y gambas
20min
Salmón con salsa de naranja
25min
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50min
Merluza con patatas
40min