Zařízení & příslušenství
Galetteruller med laks
Příprava 40min.
Celkový 45min.
6 portioner
Suroviny
Boghvedepandekager
-
boghvedemel200 g
-
mælk150 g
-
havsalt1 tsk
-
vand300 g
-
smør til stegning20 - 40 g
-
smør til stegning
Servering
-
creme fraiche 38 %180 g
-
citronsaft30 g
-
purløg, frisk skåret i længder (2 cm)30 g
-
havsalt eller efter smag2 knivspidser
-
sort peber, stødt eller efter smag2 knivspidser
-
røget laks skåret i strimler (3 cm lange)150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
11 g
Kalorie
1382 kJ /
331 kcal
Tuk
21 g
Sacharidy
24 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pandekager
9 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Stegte nudler med rejer
Žádné hodnocení
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1hod. 15min.
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Havbras med krydderolie
Žádné hodnocení
Laks med grøntsagssovs
Žádné hodnocení
Burger af havtaske og laks
Žádné hodnocení
Fiskeburger
Žádné hodnocení
Laks med aromaer ved 50°C
Žádné hodnocení