Zařízení & příslušenství
Rejesuppe med glasnudler
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portioner
Suroviny
-
fed hvidløg2
-
skalotteløg30 g
-
vegetabilsk olie20 g
-
vand1300 g
-
grøntsagsbouillon1 spsk
-
salt1 tsk
-
svampe, friske halveret, hvis den er større end 2 cm100 g
-
10 g ingefær, skåret i 10 cm stykkercitrongræs, frisk (volitelně) skåret i 10 cm stykker10 g
-
glasnudler gennemblødt i vand i 5 minutter150 g
-
rejer friske eller frosne eller kogte250 g
-
cherrytomater100 g
-
forårsløg (tyndt skåret)10 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk10 g
-
sukkerærter100 g
-
koriander, frisk finthakket (ca. 2 mm)2 kviste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
958 mg
Protein
11 g
Kalorie
1138 kJ /
272 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
39 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
One pot måltider
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Hawaiiansk Poke Bowl
45min.
Stegte nudler med rejer
Žádné hodnocení
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1hod. 15min.
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Havbras med krydderolie
Žádné hodnocení
Laks med grøntsagssovs
Žádné hodnocení
Burger af havtaske og laks
Žádné hodnocení
Fiskeburger
Žádné hodnocení