Rejesuppe med glasnudler
TM6 TM5 TM31

Rejesuppe med glasnudler

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 2 fed hvidløg
  • 30 g skalotteløg
  • 20 g vegetabilsk olie
  • 1300 g vand
  • 1 spsk grøntsagsbouillon
  • 1 tsk salt
  • 100 g svampe, friske halveret, hvis den er større end 2 cm
  • 10 g citrongræs, frisk skåret i 10 cm stykker (volitelně)
    nebo 10 g ingefær skåret i 10 cm stykker (volitelně)
  • 150 g glasnudler gennemblødt i vand i 5 minutter
  • 250 g rejer friske eller frosne eller kogte
  • 100 g cherrytomater
  • 10 g forårsløg (tyndt skåret)
  • 10 g sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
  • 100 g sukkerærter
  • 2 kviste koriander, frisk finthakket (ca. 2 mm)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
272 kcal / 1138 kJ
Protein
11 g
Tuk
8 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
1 g
Sodík
958 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše