Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 30 g di zucchero
- 80 g di burro a tocchetti
- 150 g di farina tipo 00
- 3 uova
- olio per frittura q.b.
Crema
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
-
50
g di fecola di patate
nebo 50 g di frumina
Terminare la preparazione
-
zucchero, a piacere
nebo zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 477.4 kJ / 114.1 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 44.1 mg
Alternativní recepty
Bignè craquelin
2h
Polpette in bianco con purè di castagne
1 Std. 20 Min
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Torta estasi
45 Min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4 Std.
Rotolo gelato con pralinato alle mandorle
5 Std.
La colomba perfetta
7 Std.
Crostata con rose di mele
2h
Alberelli di sfoglia
1h 30min
Torta pinguino
1h 30min
Krapfen con crema pasticcera
4u. 20min
Pandoro TM6
15h 15 min.