
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 30 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di farina tipo 00
- 30 g di strutto
- 80 g di Marsala secco
- 10 g di aceto di vino
- 1 pizzico di sale
- 2 tuorli
-
5
g di cannella in polvere
nebo 5 g di cacao amaro in polvere - olio di arachidi
Ripieno
- 200 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica la scorza (senza la parte bianca)
- 600 g di ricotta di pecora, ben asciutta
- 200 g di gocce di cioccolato fondente
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 234 kcal / 980 kJ
- Protein
- 5.18 g
- Tuk
- 12.5 g
- Sacharidy
- 25.28 g
- Vláknina
- 1.26 g
Alternativní recepty
Casetta di pan di zenzero
Žádné hodnocení
Chifeletti
1hod. 30min
Turdilli calabresi
1hod.
Biscotti e cucchiaini per caffè
2hod. 30min
Satay di pollo con verdure
Žádné hodnocení
Rösti svizzero
9hod.
Cuddure con le uova
2hod.
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35min
Lasagna di pesce e piselli
1hod. 5min
Agnolotti burro e salvia
10hod.
Lasagne di verza
2hod. 30min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3hod.