Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 30 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di farina tipo 00
- 30 g di strutto
- 80 g di Marsala secco
- 10 g di aceto di vino
- 1 pizzico di sale
- 2 tuorli
-
5
g di cannella in polvere
nebo 5 g di cacao amaro in polvere - olio di arachidi
Ripieno
- 200 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 600 g di ricotta di pecora, ben asciutta
- 200 g di gocce di cioccolato fondente
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 980 kJ / 234 kcal
- Protein
- 5.18 g
- Sacharidy
- 25.28 g
- Tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 1.26 g
Alternativní recepty
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.
Maiale arrosto con verdure e purè di patate dolci
2u. 30min
Gelato ai cantucci e vin santo
10h 30min
Granita di mandorle ('a muzzunata)
10 Min
Pesto di peperoni Padrón
4 godz. 15 min
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3 Std.
Dressing alla salsa di soia
10 Min
Monte Cristo sandwich
4h 30 min
Besciamella
15 Min
Teste di turco
4h 30 min
Paste di mandorla al pistacchio
3 Std. 30 Min
Cannelloni ripieni con ragù alla bolognese (Bimby Friend)
1h 30min